El lector escriu

Reivindicació d’una platja per a gossos a Mataró

Com a veí de Mataró, propietari d’animals de companyia i amant d’aquests animalons que tant aporten a la nostra societat, demano a l’Ajuntament de Mataró que no es faci enrere en la creació de la platja de Ponent per a gossos, malgrat que a alguns veïns no els agradi la idea. És una reivindicació històrica a la nostra ciutat que per fi s’ha aprovat en el ple d’aquest mes de maig.

Aquest indret és el més adequat per al gaudi dels ciutadans amb els nostres gossos. Es tracta d’uns 1.800 m², dotat de senyalització; aforament màxim recomanat i supervisat; una font i servei de dutxes separades de les de la resta de banyistes, i servei de neteja diari.

Encoratjo l’Ajuntament a seguir amb aquesta proposta i a no fer-se enrere. Estic convençut que amb aquest ús la platja estarà més cuidada i neta que fins ara, plena de brutícia, burilles i hams de pesca que es deixen a la sorra com si no fos un espai natural i de gaudi per a tothom.

Mataró (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia