El lector escriu

Aeroport de Barcelona, Girona-Costa Brava

Vet aquí que, al cap i casal de Catalunya, tant que critiquen el centralisme de Madrid i l’imiten en totes les accions que fan. Ara tenim el tema de l’aeroport.

Ja fa molts anys des de les comarques de Girona es va proposar canviar el nom de l’aeroport pel de Barcelona-Costa Brava. La proposta no va prosperar, es veu que vesteix més anar a agafar l’avió a Barcelona, què hi farem! Però bé que es va demanar als establiments d’allotjament de les comarques gironines que paguéssim, per segona vegada, per tenir l’aeroport.

Quan es va construir l’aeroport, durant uns anys es cobraven unes “iguales” als establiments d’allotjament per contribuir al pagament de les obres.

Segons la Via Michelin, de London Heathrow a London Gatwick hi ha 70 km i uns 49 minuts de cotxe. I de Heathrow a London Lutton hi ha 58 km i 42 minuts de cotxe. No he trobat quant es tarda en tren, però de ben segur que és menys. També la Via Michelin diu que es pot anar de l’aeroport de Barcelona al de Girona en cotxe, que es tarda 1 hora i 20 minuts, i que hi ha 105 km de distància. I entre l’aeroport de Barcelona i el de Reus hi ha 1 hora i 8 minuts i 93 km de distància. Espero que els polítics de les comarques de Girona a qui tant agrada d’anar a Barcelona a agafar l’avió “perquè vesteix més”, pensin primer en casa nostra i es queixin. Si convé anirem a manifestar-nos a la plaça de Sant Jaume, per reivindicar que la pista que no cap a l’actual aeroport de Barcelona és perfectament factible fer-la a l’aeroport de Barcelona-Costa Brava o a l’aeroport de Barcelona-Reus. Ryanair ja fa anys que fa servir aquests noms i ningú li ha volgut comprar la idea que és ben factible que tots, fins i tot els de Barcelona, vagin una mica millor.

Torroella de Montgrí i l’Estartit

(Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia