El lector escriu

Casetes històriques del Clot

Soc veí del Clot. I sovint passejo pels carrers d’aquest barri perquè m’agrada conèixer la història dels seus racons. Un dels llocs més destacats del Clot el trobem, justament, al principi del carrer que dona nom al barri. I és que allí hi ha una filera de 18 cases baixes que es van construir a principi del segle XIX. Fa uns quants anys, les façanes d’aquestes cases es van rehabilitar a instàncies de l’Ajuntament, un cop superada l’afectació que des de feia dècades planava sobre aquest conjunt històric.

De fet, l’Ajuntament fins i tot va fer una festa el 2015 per celebrar aquesta rehabilitació. Ara bé, sis anys després de la celebració, constato que quatre d’aquestes cases segueixen tenint un aspecte lamentable perquè no s’han rehabilitat. I em pregunto: com pot ser que un Ajuntament que s’omple la boca parlant de patrimoni històric no hagi aconseguit que s’harmonitzin les façanes d’aquest conjunt de cases?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia