El lector escriu

Ja he acabat la col·lecció

A finals de juliol del 2018 vaig escriure una carta a aquest diari dient “Vull acabar la col·lecció”, referint-me a la pàgina que diàriament publicàveu en aquest diari on demanàveu l’alliberament dels presos polítics. Doncs sí, finalment els presos han estat alliberats!!! L’última pàgina que tinc és del dimarts 22 de juny –1.345 dies a la presó, 1.328 dies a la presó, 1.187 dies a la presó. Guardo els fulls, doblegats per la meitat, en una pila que mesura un pam. Un pam d’humanitat que recull treballs de ninotaires famosos, dibuixos infantils, poemes de poetes famosos, poemes creats per a l’ocasió, fotografies acompanyades d’eslògans, entreteniments amb paraules clau sobre la llibertat i la independència, composicions familiars, lletres de cançons, paraules sàvies dels nostres compatriotes... Ja he acabat la col·lecció!!!

Tothom se n’alegra molt pels presos polítics i les seves famílies. Només cal veure’ls i sentir-los parlar a través dels mitjans de comunicació, s’ha acabat el malson. És una gran victòria. Però no abaixaren la guàrdia. A més de l’indult, que no és representatiu perquè els nostres presos polítics no han fet res mal fet, volem l’amnistia per a tots els implicats en l’1 d’octubre.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia