El lector escriu

M’has fallat, Antonio Díaz (Mago Pop)

El divendres 9 de juliol d’enguany, vaig assistir amb la meva dona i una altra parella d’amics a la representació Nada es imposible, del Mago Pop (Antonio Díaz) al Teatre Victòria de Barcelona.

Tot l’espectacle va estar molt bé: excepcional. Molt bé el muntatge i els trucs de màgia, excel·lents!, però en cap moment dels 90 minuts que va durar l’espectacle es va sentir cap expressió en català.

Entenc que la llengua predominant sigui el castellà, per arribar a més gent, i fins i tot que hi hagi unes frases impreses en anglès en algun moment de l’espectacle, però no puc entendre que no hi hagi ni una salutació en la llengua pròpia de Catalunya, quan l’Antonio és de Badia del Vallès i parla perfectament català, com he vist en moltes entrevistes que li han fet, algunes a TV3.

Em va agradar molt l’espectacle, però em va decebre més aquesta manca de sensibilitat i fins i tot de respecte envers Catalunya i la seva gent.

Antonio, no m’ho esperava!

Besalú (Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia