El lector escriu

Moments decisius. Carta al conseller d’Educació

Benvolgut Sr. J. González Cambray, ens dirigim a vostè confiant sincerament en el fet que la seva anàlisi i valoració de l’escola Sanfeliu seran molt decisives per canviar-ne el present i el futur.

No sé si va llegir l’escrit publicat el 19 de juliol “L’escola Sanfeliu lluita pel seu futur”, on s’exposava breument el nostre cas. Si té en compte totes les gestions realitzades i els acords a què es va arribar amb la directora general del departament, la directora general de Serveis Territorials i el regidor de l’Ajuntament, tindrà la informació necessària per decidir què s’ha de fer i contestar el recurs de reposició. També ens han donat la seva paraula que vindran a l’escola a visitar-nos a principi de curs. Estem molt agraïts pel seu interès i les possibles solucions aportades, però així i tot, amb la disminució de dues unitats és inviable econòmicament i pedagògicament. Si és tan impossible rebre els dos concerts, sol·licitem estar com el curs passat, amb una unitat disminuïda i poder oferir un servei, però amb la qualitat i dignitat que es mereixen els nostres alumnes. Amb dotze mestres, com es pot fer? L’escola pública del mateix carrer el curs 2020/21 disposava de setze mestres, i nosaltres tretze! És justa aquesta diferència? Vostè té a les seves mans l’última decisió per poder seguir en aquest curs amb tot el nostre equip docent, mentre s’estudia juntament amb el departament la viabilitat futura de l’escola.

Li demanem que faci possible trobar una estona en la seva agenda per venir a comprovar directament les característiques de la nostra escola i les necessitats d’un barri en creixement. Aleshores vostè tindrà més base per prendre la decisió de la resolució.

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia