El lector escriu

De la privatització del centre d’FP de Martorell

No fa gaire tots els mitjans de comunicació es van fer ressò que a Catalunya no hi havia prou places d’FP per a tots els alumnes que s’hi volien inscriure i fa pocs dies ha sortit la notícia que el govern de la Generalitat ha tornat a treure a licitació, per a una gestió privada, el macrocentre d’FP de Martorell, amb una concessió per a 15 anys, prorrogables en 10 més, per gestionar l’equipament. Un centre d’FP que fa uns sis anys que té l’edifici fet, que podria acollir molts alumnes i que ara només fa cursets per a aturats i de reciclatge.

El que no puc entendre és que la gestió hagi de ser privada, no se’n pot fer càrrec el Departament d’Educació de la Generalitat?

Sembla que apliquin les polítiques privatitzadores d’Aznar, Rajoy i Aguirre a Espanya i a Madrid i les que va fer Mas a Catalunya.

Com és que l’actual govern de la Generalitat, amb un partit que es diu d’esquerres i un altre que s’anomena progressista, acorda aquesta privatització de la gestió d’aquest centre?

Què hi diuen els partits d’esquerres i progressistes del Parlament?

Què hi diuen els sindicats de Catalunya?

Masquefa (Anoia)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia