El lector escriu

‘Comizzaria’ de la Via Laietana

Idees per al PsoE i el palmero major Viruzz. Els inquilins podrien conviure en un museu tipus Casa dels Horrors.

Hi hauria el tren de la bruixa i, en lloc d’anar d’harpies i emprar escombres, els grisos, amb col·laboració d’amics tricornis, farien servir les porres contra els ciutadans; ho tenen per la mà. Habilitarien el terrat com a espai de tir al blanc, semblant a Coripe, amb dianes amb la imatge dels presidents de la Generalitat de l’època contemporània començant per Puigdemont, excepte Montilla, que pertany a l’Íbex; amb l’afusellament de Companys el règim va agafar pràctica. Instal·lar una petita piscina als baixos de l’edifici per explicar la tortura de la banyera, posant una camisa de força als voluntaris i ficant-los el cap a l’aigua diverses vegades fins a dir “Biba Ejjppaña!” Agafar alumnes adults en una sala fosca, humida, rònega, amb pupitres, pegant-los amb un tornavís a les ungles de les mans i els peus. Tot en castellà; per als de la ceba hi hauria la tècnica de la bossa d’asfíxia o la galleda metàl·lica al cap. Els visitants s’estalviarien descàrregues elèctriques per l’alt preu del rebut.

Com es nota que Viruzz i socis no han patit la tortura, l’atonyinament, la vexació, la humiliació dels comissaris Quintela, Polo, germans Creix i altres sàdics de la brigada politicosocial.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia