El lector escriu

Lleis diferents

No puc creure tot el que passa i que Espanya ni tan sols tingui vergonya. Ara que tots anem junts, per segons què, s’ha de recórrer a la comunitat Europea per tot. Jo em pregunto el perquè.

Que Espanya és diferent, ja ho sabem fa molt de temps, però per cobrar igual que els altres països són els primers a fer cua.

Dels europeus agafen el que els interessa, no el que han de fer. Fan i desfan el que els rota, sense que ningú no digui res.

Monarquia corrupta, però que, sanejant i rentant bugada, tot arreglat.

Partits polítics, cada cop que discuteixen, nou partit. Enlloc més passa el que a Espanya està passant.

Jo em pregunto: com pot ser que es pugui viure relativament bé a qualsevol país de la Comunitat Europea menys a Espanya?

Estic molt d’acord a ajudar els exiliats; però als altres, també.

No hi pot haver exconsellers, exministres, ex... que cobrin en paradisos fiscals. És legal? Tenir sobresous, propines, comissions... sense declarar, no seria robar?

Jo ho veig així, potser m’equivoco.

Molta gent cobra un petit sou per estar a Espanya, quan a molta gent que hi vivim i hi hem treballat no ens toca res de res.

Senyors, és hora de fer coses ben fetes, encara que no tinguem amics en paradisos fiscals, ens conformem amb el fet que a tothom, hagi cotitzat molt o poc, li toqui alguna cosa. Això no és una llei –al cap i a la fi les fan vostès, les lleis–, és simplement ser com els altres països que tenim a la Unió Europea.

Com va dir Pau Casals, Catalunya va ser primer de tot, abans que cap més país del món.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia