El lector escriu

A Bescanó fan sang amb el català

Llegeixo que a Bescanó, que diuen que són gent de rostoll, ara es volen fer els moderns organitzant avui, dia 12, la I Fira Blood Mountain. La causa és molt noble, munten una marató de donació de sang. Miro qui hi ha al davant d’aquesta iniciativa tan lloable i no hi veig Google, Amazon... sinó entitats tan nostrades com són l’Associació de Donants de Sang, la FEEC, Els Isards, la Fira de l’Embotit i el Banc de Sang i Teixits, cinc organitzacions que en el seu àmbit fa molts anys que fan una gran feina, el que no els dona de cap manera patent de cors per a trinxar l’idioma. Em fixo en qui els dona suport i hi trobo l’Ajuntament. Un municipi que està format exclusivament per regidors d’ERC, Junts i la CUP, que es vanten de defensar el català, dona suport a I Fira Blood Mountain? Volem el català a Europa, al Congrés, en el món audiovisual, a l’escola... però abans de tot això fem la feina a casa.

Senyors i senyores de la Fira Blood Mountain, molt a favor de donar sang sempre, però molt en contra de fer sang amb el català.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia