El lector escriu

Setcases-Vallter 2000

El dia 6 de desembre, dia de pont, preteníem anar a Vallter 2000 amb els nens a passar el dia. Només de sortir, els informes meteorològics deien que l’estació estava tancada a causa del fort vent. Tot i així, ens vàrem instal·lar allà a les deu del matí, a mig camí entre Setcases i la tanca d’accés a Vallter, on a cada costat de la carretera hi ha zones en què els nens amb els seus trineus de plàstic poden gaudir de la neu. Eren centenars les famílies que durant tot el matí s’hi varen acostar. Cap d’elles portava els portaesquís als vehicles. La mainada s’ho va passar d’allò més bé.

Al voltant de les 12 vam veure passar una patrulla dels Mossos que amb l’altaveu, i en català i castellà, comminaven a treure els vehicles aparcats a la carretera, i deien que qui no ho fes seria denunciat. Anaven fent fotos a tots els vehicles sense denunciar-los. Pràcticament tothom, esglaonadament, va anar retirant els cotxes excepte uns quants espavilats que no en varen fer ni cas. La patrulla dels Mossos, al cap d’una hora, anava baixant, es paraven davant dels vehicles mal aparcats, dels quals ja tenien la foto, i els estenien la corresponent recepta. Fins aquí la seva actuació era més que correcta: quantes vegades voldríem que ens avisessin prèviament a qualsevol infracció? El fet és que –vaig pensar– si l’estació d’esquí de Vallter 2000, tot i que és en terrenys privats, eixamplés les voreres a banda i banda per a aparcament de vehicles, es trauria molta pressió als aparcaments de dalt de les pistes, afavoriria la gent que realment en dies normals va a esquiar, i de passada seguiria fent feliços els nens i nenes, futurs esquiadors.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.