El lector escriu

La Catalunya del president Puigdemont, més europea que mai

Alguns científics com Hawking, Gates o Bezos estaven convençuts que la intel·ligència artificial salvaria la humanitat, premissa creïble amb la intel·ligència natural també, en sentir-nos interpel·lats per qualsevol regressió com la desforestació o els gasos amb efecte d’hivernacle.

Dit això, la Catalunya governada pel president Puigdemont és més europea que mai amb tres fronts de política intel·ligent. Primer, l’Oficina Europarlamentària al servei del ciutadà per a qualsevol problema que vulgui solucionar, o derivar-lo si escau. Segon, el Consell per la República amb el lema Preparem-nos, que vol dir acció política, interior, econòmica, cultural, i de cadascuna s’ha elegit un president, vicepresident i secretari amb les eleccions assembleàries de representants, que han donat un 70% dones i un 30% d’homes, i que Puigdemont defineix dient: “No som el primer país del món ni l’únic en què, arribat el moment, es pot bastir una estructura estatal al marge de l’oficialitat, amb una autoritat en plena llibertat.” Ara, doncs, amb la tercera instància política a Junts per la República de Catalunya al govern de la Generalitat, el seu conseller Jaume Giró ha aconseguit 1.600 milions d’euros per la Covid amb un canvi de paradigma personal del president Puigdemont, que vol un país on els toros no siguin torturats fins a la mort, prescindir de les nuclears apostant per les renovables, que ningú quedi exclòs del sistema de salut, si volem l’accés gratuït a la Universitat amb els diners necessaris per finançar aquest nou model de país, que actualment el considera “de paper de fumar!”

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia