El lector escriu

Bona olor de Nadal

Imaginem que la menta és més suau que l’eucaliptus, més potent. Pensem que els avets oxigenen i aporten olor de bosc al menjador. De la flor de Pasqua, en percebem el seu roig punyent. Les pinyes, sensació de torrat. Sabem que el grèvol i l’arboç ens anuncien la bona sort. I que la molsa no faltarà al pessebre. La verdor del bròcoli, els espinacs i l’escarola ens aportarà moltes vitamines. Omplim el cistell amb api, cols i més verd vegetarià. La delicata paniculata alegra amb la seva blancor i frescor. Farem un centre de taula amb espelmes perfumades envoltades de boix. Hi podrem afegir la lavanda, la vainilla i unes postres basades en pinya i fruites del bosc. Tot plegat farà olor de Nadal. Aquest escrit va dedicat a tota la població amb anòsmia/agèusia crònica (congènita i/o no necessàriament per la covid). I també, a tots els sabonets del món en forma de rosa que els no olfactius no acabem de comprendre. Bones Festes a tots els lectors i lectores.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia