El lector escriu

L’Hospital del Pallars

L’obra d’aquest hospital es va iniciar l’any 1990 i el van inaugurar el 17 d’abril del 1993. És un hospital molt ben dissenyat, amb espais amplis, amb 60 llits, 20 dels quals estan destinats al sociosanitari. Compta amb 34 metges de diferents especialitats, un departament per a recuperació física. Disposa d’un bon servei d’urgències amb ambulàncies i helicòpters, també hi ha un gran aparcament. Aquest centre genera més de 200 llocs de treball. Molts pacients que hi han estats ingressats i les seves famílies diuen que han quedat molt satisfets dels professionals sanitaris i de tots els altres serveis i que els estan molt agraïts. I opinen que els aliments són bons i abundants.

D’altra banda, el pressupost del Ministeri de Sanitat hauria de ser una de les principals despeses del govern, a fi de tenir més professionals sanitaris, pagant-los més bé, i així no haurien d’anar a treballar a altres països. També caldria invertir més en equipaments per als hospitals públics. Hi ha hospitals on els aparells per a diagnòstics per la imatge han de funcionar dia i nit i festius. Segons els pressupostos generals, l’Estat, que cada cop està més endeutat, té un pressupost militar per a l’any 2022 de gairebé de 10.000 milions d’euros, i el pressupost del Ministeri de Sanitat és de només 5.400 milions d’euros; per tant, podem dir que es gasten molts més milers de milions d’euros per matar persones que per salvar-ne.

Isona (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia