El lector escriu

Encara hi sou a temps!

Renoi, quina vorera tan enorme està construint l’Ajuntament de Palamós al carrer de la Roca Negra, al costat de la urbanització Bellafosca. Comença al carrer Cap de Planes i s’acaba uns cent metres més avall fent cantonada amb el nou carrer anomenat de la Roca Fosca, molt més estret i esquifit. Encastada així, la vorera no serveix de gaire res... L’esmentat vial de la Roca Fosca continua al voltant de Bellafosca, cap amunt, baixa després i gira en rodó per confluir al carrer del Rec, tanmateix de poca entitat i amplada.

En comptes d’aquest scalextric, allò que cal és unir la Fosca Vella i Sant Esteve amb una rambla. No comprenc, doncs, com un ajuntament governat per ERC fa cas omís a les entitats ecologistes i assigna al poble les engrunes que sobren quan els rics ja estan ben tips. Encara sou a temps d’esmenar-ho, d’invertir fons europeus per erigir a la darrera pineda de la Fosca, arran de mar, una rambla i un parc públic per a l’esbarjo i el foment de la salut dels palamosins i els visitants.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia