El lector escriu

La ‘xuleria’ del govern espanyol

Sense esperar cap ordre de l’OTAN, el passat 22 de gener sortia de la base naval de Rota la fragata de la marina espanyola, Blas de Lezo, amb 190 militars a bord. Quin era el destí? Acostar-se a prop del conflicte, i què millor que el mar Negre. La fragata, molt ben equipada amb vuit míssils Harpoon II, 48 cel·les de míssils terra-aire i 24 torpedes, pensava arribar allà i ésser la reina del carnaval. Qui va ésser l’il·luminat que li va donar l’ordre de sortida? Mai ho sabrem. Això i l’enviament ara d’armes de combat a la màrtir Ucraïna, què provocarà? Doncs que la guerra s’allargui uns mesos més. Putin ja va deixar molt clar que, totes aquestes ajudes, les considerava una declaració de guerra i els xulos espanyols, “dale que dale al pandero”.

Al nostre govern de sapastres, encara els sembla que això és el mateix que enviar el Piolín al port de Barcelona. Ara l’assumpte és molt seriós, amb una OTAN que no serveix per a res, estem en mans d’un boig criminal que qualsevol dia ens pot fotre de cap a la Tercera Guerra Mundial.

Canet d’Adri (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia