El lector escriu

Queixa al Trueta

El nostre pare es mereixia una mort digna i nosaltres un acomiadament digne.

Durant el seu ingrés, a la planta d’ICO de l’hospital Josep Trueta, van passar una sèrie de fets que és impossible detallar-los tots, i que ens han provocat molta preocupació i dolor: màquines que xiulaven contínuament i en mal funcionament, humitats a les instal·lacions, aïllaments innecessaris, dolor físic que no es va intentar pal·liar..., i el que més mal fa és la falta de tacte i empatia per part del personal de planta.

Ens sorprenen les condicions en què el tenien quan vam anar a acomiadar-nos: incorporat al llit, mig repenjat de costat, amb la camisola mal posada... Tenint en compte que sabien que hi anàvem, i ja per dignitat seva, l’havien d’haver deixat en millors condicions.

Finalment, ell tenia últimes voluntats i creiem que el tema de la seva sedació es va allargar massa i no es va respectar la seva decisió.

Ell ja no hi és, però nosaltres sí. Volem entendre què va passar i evitar dolor a altres famílies que malauradament estan passant per la mateixa situació.

Salt (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia