El lector escriu

Nostradamus

L’any 1987 el Dr. Klaus Bergman publica totes les centúries i quartets complets en francès i espanyol, i en fa un recull d’interpretacions: per en Daniel Ruzo el fi de la humanitat tindria lloc l’any 2137.

L’autor ens diu que les profecies de Nostradamus arriben fins l’any 2035. Un final que serà, alhora, la fi del món i de la humanitat. Els centres d’acció giren al voltant de: “Una invasió russa que culmina amb la victòria d’Occident. L’arribada de l’anticrist. I una invasió oriental (musulmans-xinesos) que destrueix definitivament la civilització occidental.”

Gordon Gallup, psicobiòleg de la Universitat d’Albany, comenta que si hi ha vida intel·ligent en altres llocs, poden veure els humans com a extremament perillosos. Potser per això no hi ha proves convincents i oficials d’intel·ligència extraterrestre: representem un risc massa gran i no volen ésser descoberts.

La trajectòria suggereix que, per primera vegada a la història de la Terra, ens encaminem cap a una extinció massiva, que succeeix com a resultat de les accions d’una sola espècie, és a dir, l’humà.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia