El lector escriu

Plantar arbres sense parar

Una de les conseqüències de l’esfereïdora guerra d’Ucraïna serà l’accelerament del canvi climàtic. La quantitat de gasos acumulats a l’atmosfera per l’armament l’activaran. Per tant, i amb no pocs problemes sobre les nostres espatlles, cal que cadascú, dins les nostres possibilitats, continuï lluitant i posant tots els medis, per frenar-lo.

S’apropa un estiu que sens dubte superarà les temperatures de l’estiu passat. Els responsables dels ajuntaments han d’adequar l’entorn per tal de minimitzar el patiment dels ciutadans davant l’augment de temperatures. Cal que prioritzin la plantació d’arbrat d’ombra, aquelles espècies que (sense podes!) assumeixin una gran capçada i puguin complir les seves funcions. No és moment de malgastar temps, diners, ni aigua per construir parterres de gespa i floretes. Ara més que mai, si volem protegir els nostres carrers, els nostres aparcaments, els nostres polígons, el nostre entorn... de la roentor del sol i les seves nefastes conseqüències, cal cobrir-los d’ombra.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia