El lector escriu

Ramon Aubertí (en Sardeny)

Ens ha deixat una gran persona, sense fer soroll, sense donar feina, envoltat de les seves fotografies i els seus records (programes, escrits, pel·lícules, fotografies) tota una vida, 70 anys recollint i guardant com a arxiver de Riudarenes sense ser-ho.

Involucrat a la parròquia amb els amics d’Argimon, amb el grup de Teatre Els Benavinguts, amb la colla gegantera, amb l’homenatge a la vellesa. Vestit de rei blanc visitava les llars on hi havia infants per augmentar la seva il·lusió. Ha deixat la seva empremta d’escultor amb dos sants de pedra a les façanes de les parròquies de Riudarenes i Salt.

Que et quedava per fer, Ramon? Res més, una vida plena de bonhomia i de servei. Mai vas voler involucrar-te en política, eres i volies ésser un home lliure, per actuar allà on calia, sense protagonisme ni prebendes, només volies ser en Ramon de can Sardeny.

El meu millor amic, el meu confident, el “soci“ que li deia jo. Si, ens has deixat, i tu i jo encara podíem haver fet més coses, més de seixanta anys treballant junts amb l’inquietud i els projectes per bé dels altres.

Adéu, amic, adéu Ramon, quan ens trobem a l’altra dimensió, tornarem a engegar molts projectes. Ara et trobaré molt a faltar, però per la comunió dels sants estarem sempre junts en esperit.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia