El lector escriu

Susqueda, un municipi on vivim

Susqueda, tres síl·labes, 94 habitants, 52 km², el 3r municipi més petit (en habitants) de les comarques gironines, on vivim. Els que hi som no hi som per casualitat, hi som perquè volem i perquè estem convençuts de ser-hi. Cada vegada que veig el nom del meu municipi en un mitjà de comunicació és per dir-ne mal o deixar-lo com si fos el pitjor dels municipis de Catalunya, però:

- a quants municipis hi va haver cacera de bruixes?

- a quants hi ha una plantació de marihuana?

- a quants hi ha mort gent en estranyes circumstàncies?

- a quants rebenten les rodes dels cotxes?

- a quants embassaments de Catalunya hi ha crims sense resoldre?

La resposta a les preguntes és senzilla: a més dels que voldríem i ens agradaria. Doncs, per què es criminalitza el nom de Susqueda? Per fer-ne negoci i anomenant fets sense resoldre i deixant que cadascú faci volar la seva imaginació perjudicar el nom de les persones que hi vivim i el nom del municipi. No sé si tothom ho sap, però l’àrea metropolitana de Barcelona té un deute amb Susqueda, no tenim poble perquè una part d’ella pugui tenir aigua quan obre l’aixeta. I no només hem de viure amb això, sinó que ara resulta que qui sent el nom del nostre municipi, que és el mateix que l’embassament, l’associa a un fet determinat. Susqueda és un micropoble. Tinc la sort de ser-ne l’alcaldessa i de representar els seus habitants allà on vagi i us puc dir que a Susqueda es fan moltes accions dignes de ser anomenades en els mitjans de comunicació. Tenim uns indrets dignes de postals i n’estem tips i diem prou.

Alcaldessa de Susqueda



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia