El lector escriu

Incòmodes o alliberats?

Les mascaretes han sigut el principal complement que ens ha acompanyat durant els darrers dos anys. Aquests dies es posa fi al seu ús en espais tancats com ara supermercats, restaurants, comerços, gimnasos… És curiós que, després de dos anys, puguem veure les cares d’algunes persones amb les quals hem interactuat i mai hem sabut com eren la seva boca o totes les seves faccions. Tot i que les restriccions han sigut eliminades i sembla que la covid-19 ja no és el tema de capçalera als telenotícies i diaris, amb el fet de deixar anar les mascaretes ens envaeix una sensació d’incomoditat, ja que, al cap i a la fi, les relacions han canviat i la distància social roman entre les persones desconegudes. De fet, les mascaretes han servit per ocultar les nostres expressions facials en certs moments, o bé per passar més desapercebuts.

A partir d’ara, ens toca conviure amb la cara destapada, i recuperar un nou repte social, ajuntar-nos i mostrar-nos tal com som.

Calafell (Baix Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia