El lector escriu

Mostra de suport

Fa pocs dies vaig llegir el problema que havia tingut l’alcalde de Caldes de Malavella amb uns senyors que s’havien instal·lat en una casa seva no habitada. Vaig quedar astorada pel rerefons que s’estava donant a la notícia. La meva família va patir l’any passat un problema semblant, malauradament hem constatat que molts propietaris es troben sovint amb el problema ocupa, i jo em pregunto:

De debò és més important que utilitzés una destral en sentir-se amenaçat? A ningú se li acut que és molt bonic que tothom tingui un habitatge digne però també és molt bonic que si l’Estat et cobra per mantenir un habitatge també t’ajudi a mantenir-lo en condicions dignes? Què hi ha darrere d’aquestes imatges agafades en el moment precís i només d’un personatge públic, sense esmentar l’entrellat de tot plegat?

No soc veïna de Caldes ni conec el Sr. Balliu en persona però justament en aquest cas precís vull des d’aquí afegir-me a les mostres de suport que segur que haurà rebut i demanar que no polititzem un problema molt generalitzat però sense solucionar. Abolim d’una vegada les màfies que permeten que això continuï passant i deixem-nos de ximpleries.

Llampaies (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia