El lector escriu

Reparació necessària al metro a Bac de Roda, L2

El motiu de la meva denúncia és que d’una vegada per totes l’empresa de manteniment del metro de Barcelona arregli les escales mecàniques de la parada de metro de l’estació de Bac de Roda (L2) que donen accessibilitat per la rambla Guipúscoa amb el carrer de Fluvià. Des de fa mesos s’han tornat molt sorolloses i estridents, i produeixen un soroll insuportable que es repeteix potser entre 2.500 o 3.000 vegades tant de dia com de nit. Es tracta d’unes escales mecàniques amb molt ús per part de la ciutadania i és per això que requereixen un manteniment com cal, i sincerament no s’està produint i està causant un gran perjudici al veïnat. Els veïns més afectats (gent gran, adults i nens petits) amb problemes d’insomni derivats d’aquest soroll (el soroll entra a les llars més properes) ens hem adreçat en múltiples ocasions al personal d’estació i no tenen respostes, no ens donen cap solució.

Confiem que a través d’aquesta plataforma algú de l’Ajuntament se’n faci ressò i es pugui solucionar el problema pel bé de tots i totes. Moltes gràcies.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia