El lector escriu

Estat lamentable de la carretera de Llançà

Ara que estem parlant de la manca d’inversions a Catalunya i la baixa execució dels imports pressupostats de l’Estat, us vull fer arribar la preocupació que tenim molts empordanesos en relació amb l’estat lamentable que presenta el ferm de la carretera de Figueres a Llançà. Quasi no hi ha 50 metres lineals en què el ferm estigui mitjanament bé. La carretera està plena d’esquerdes, amb sots i ferm en molt mal estat, això provoca que els usuaris que diàriament la utilitzem hàgim de canviar els pneumàtics molt abans del que tocaria.

La presa de pèl d’aquesta carretera ja fa anys que està així... i, per a més burla, cada any repinten les ratlles per tal que sembli que hi fan alguna cosa o que sembli una carretera nova... L’han repintat fa escassament un mes...

Una vegada que vaig anar a canviar els pneumàtics, de bona marca, i em vaig queixar que encara no feia ni dos anys que els havia canviat, el propietari d’un conegut garatge em va demanar si feia molt sovint la carretera de Llançà i li vaig dir que sí, i em va dir que això passava en aquests casos i que tothom se’ls queixava.

Espero que el seu diari es faci ressò d’aquest malestar i estat deplorable de l’esmentada carretera, per tal de si podem contribuir que ens l’arreglin, en benefici de tots.

Figueres (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia