El lector escriu

La violència de Genghis Kan

Si a la valenta, heroica i independent Ucraïna hi hagués existit una taula de diàleg, treball i negociació, per part del govern de Putin –governa des de l’any 1999–, molt de temps per exercir la cultura i la civilització, les coses podrien haver anat d’una altra manera.

L’educació, l’honestedat i la responsabilitat política són indispensables per governar amb saviesa. Per ser un bon mandatari, s’ha de ser un bon servidor públic, no un servidor de la guerra i la violència.

Milions de ciutadans veuen les imatges d’Ucraïna i de Rússia i hi pensen.

Milions de ciutadans de Catalunya veuen tot el que porta el conflicte i el problema espanyol amb Catalunya i hi pensen. Ciutadans russos i ucraïnesos que viuen a Catalunya també ho veuen, i més els que fugen de la guerra. Europa també ho veu. El president espanyol, Pedro Sánchez, –el president sense la taula de treball pel diàleg i la negociació amb Catalunya– ho veu tot això? Estan a favor de la pau?

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia