El lector escriu

Mestres i professors (1)

Ensenyament té un departament de recursos humans. Els jubilats i els que hi treballen han exercit la seva professió de manera eficaç, procurant pel bé dels alumnes i les famílies.

A infantil i primària el que s’ensenya els queda per la vida. A secundària els preparen perquè, d’acord amb les seves aptituds, escullin la formació professional escaient o vagin a la universitat per dedicar-se a la docència, la investigació, l’empresa privada, l’administració...

Mestres i professors són “persones humanes, amb recursos”. Hi ha mestres que s’emporten feina a casa i professors de secundària que pateixen per posar una qualificació el més justa possible a un alumne.

Famílies, mestres i professors saben que: si es respecta la dignitat d’una persona des de la infància i “viu embolcallada d’estimació, equitat, llibertat i l’encoratjament, aprèn a ser justa, lliure, generosa, servicial i acollidora”. Per: educar, ser i estimar es requereix molt de temps i dedicació...

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia