El lector escriu

Soroll insuportable del restaurant Sushiko de l’edifici Godó

Escric en nom de veïns i veïnes dels pisos alts de diferents edificis dels carrers Villarroel, Buenos Aires i Casanova. Els extractors de fums del restaurant Sushiko ubicat a la planta baixa de l’edifici Godó emeten des del terrat (més de 20 pisos) un soroll molt molest la major part del dia i fins més enllà de mitjanit.

Fa setmanes vam demanar intervenció de l’Ajuntament però, tot i que va fer mesuraments, jo vaig intervenir el 2 de juny en l’Audiència Pública del districte de l’Eixample sense aconseguir que el regidor Pau González Val o la presidenta Eva Baró Ramos expliquessin com el restaurant va obtenir –o renovar si existia– la llicència d’obertura.

Els dies van passant, cap acció municipal, el soroll segueix i no podem tenir obertes les finestres. I tot i tenir-les tancades el soroll penetra a l’interior de les llars.

La presidenta d’una de les comunitats de veïns, advocada, ha preparat una denúncia formal però pel que sembla tot serà llarg i haurem de passar l’estiu amb sorolls.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia