El lector escriu

Què hi diuen els pares?

Al començament del proper curs, el sindicat de mestres i, és clar, amb l’aplaudiment del col·lectiu de l’educació, tornaran a convocar noves vagues a l’ensenyament secundari, però també a l’escola primària. Ens anuncien vagues per al 7 i 28 de setembre. Tardor calenta. Festa major escolar. Sembla que alguna veu eixelebrada té ganes de gresca, i al setembre tornaran a deixar els infants i joves al carrer. Sense escola. Vull dir que l’ensenyament del nostre país tornarà a mans de desaprensius sense cap respecte per als seus alumnes, i els infants de Catalunya. El cap de turc és el conseller d’Ensenyament. Però és igual. Podria ser-ho qualsevol veí. La qüestió és deixar els infants sense escola tot el temps que ells vulguin, i el que els faci falta. De fet són personatges que tots ja coneixem i que els educadors es fan seus i els aplaudeixen amb energia.

Però ara vull fer la gran pregunta: què hi diuen les AMPA o les associacions de pares? Estan al costat de la gent que mantindrà al carrer els seus fills? Que són capaços de deixar sense ensenyament els joves i infants de Catalunya? Aquests tornaran a voltar pels carrers en dia lectiu, amb les escoles tancades? I els pares callaran altra vegada? I seran seguidors d’una gent que no pensen en la sagrada missió d’educar els infants. Què diuen els pares quan la comunitat educativa no vol els nens i nenes dins les seves classes? On són els pares que han de vetllar per l’educació dels seus fills? Què diran els pares quan comenci el curs, i de nou les classes estiguin tancades? Què diuen els pares quan es vol deixar els seus infants al carrer? Tardor calenta? Festa major de nou?

Cardedeu (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia