El lector escriu

Dibuix tècnic a les PAU 2022

La selectivitat ja és prou difícil perquè, a més a més, l’alumnat es trobi enunciats amb errades, quan es tracta d’una prova decisiva, ja que unes dècimes fan que es pugui accedir a uns estudis o a uns altres.

A la selectivitat de dibuix tècnic hi havia una errada a l’enunciat d’un dibuix que valia 6 punts. Amb aquesta dificultat afegida hi va haver alumnes que van quedar encallats en el seu intent de dibuixar la peça.

Al tribunal on eren els meus alumnes va arribar la notificació de l’errada quan passaven 40 minuts de l’inici. Després he sabut que la notificació va arribar a hores diferents a cada tribunal; fins i tot alguns d’afortunats ja van saber-ho a l’inici.

Després de dir-ho al coordinador de la matèria s’han donat instruccions als correctors perquè ho tinguin en compte en la correcció d’aquest exercici i minimitzin el greuge. Però ja està fet, perquè no es té en compte el temps perdut pels alumnes avisats massa tard.

S’haurien de revisar millor els enunciats i assegurar-se que les notificacions arriben a tots els tribunals al mateix temps. Una nota no pot dependre de si s’ha escollit un exercici sense errada o amb errada i del lloc on estigui situat el tribunal perquè se l’informi a una hora o a una altra.

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia