El lector escriu

La importància de l’atenció dels CAP

El proppassat dissabte 9 de juliol, la nostra filla de dos anys va fer una reacció al·lèrgica. Tan bon punt vam arribar al CAP de Llançà vam rebre una atenció eficient i molt humana per part de la metgessa d’urgències, l’infermer i la infermera de pediatria. Van actuar de manera molt ràpida i amb molta fermesa. Ens van atendre amb una gran qualitat humana, tant a la meva filla com a mi, embarassada. Ràpidament van arribar les ambulàncies (avançada i bàsica) i els mateixos professionals van corroborar la tasca que havien dut a terme les companyes del CAP. La nostra filla estava estabilitzada i, tot i això, van preferir derivar-la a l’hospital de Figueres. Allà ens van atendre la pediatra i la infermera de pediatria, altre cop, de manera excel·lent. Elles mateixes van voler reconèixer l’atenció que ens havien ofert al CAP de Llançà, afirmant que allà s’havia fet tota la feina de base.

Massa cops es posa en dubte l’atenció de la salut pública, però la nostra experiència en primera persona va ser excel·lent, i ens sentim obligats a compartir-ho.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.