El lector escriu

Algú no es guanya el sou

Ben segur que fa més de 20 anys que vaig escriure i publicar la necessitat i conveniència de la col·laboració de governs i propietaris forestals per netejar camins i termenades per disminuir el risc d’incendis, com també la recuperació de tots els camps de les masies, conreant-los tan sols un cop l’any, per tenir tallafocs i refugis per a la fauna; les desgràcies personals a ningú poden deixar indiferent, però hi ha coses que estan més bé que el pa al ventre. El dolent és que sempre paguen justos per pecadors.

Que el president del govern em prengui a mi per imbècil, ja és per fotre el barret al foc, quan diu que els incendis forestals són conseqüència del canvi climàtic; els incendis són conseqüència de governs ineptes, responsables de l’excés d’atur, que aquest col·lectiu es podia haver emprat per a la previsió d’incendis i el manteniment dels boscos, i alhora evitar que la biomassa es transformés en un producte d’interès internacional que fa rica a gent que paga perquè es cremin boscos, que d’aquesta manera la neteja surt de franc als propietaris i el producte, garantit.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia