El lector escriu

Recordant la Montse Reixach

Ens ha deixat la Montse de la Cadamont.

Mestra per vocació, va fundar la primera i única acadèmia de la Canya. Va impulsar una sèrie d’activitats com el teatre o la comèdia entre els joves de les contrades.

Avançada al seu temps, va ser la primera alcaldessa de les comarques gironines i també la més jove. La seva voluntat de servei al poble va quedar reflectida en tots els anys difícils en què va exercir el càrrec: íntegra, honrada, sincera... sempre disposada a ajudar.

Va posar-se al capdavant de la Llar d’Avis de la Canya: va dinamitzar la Llar d’una manera admirable. Es va fer el pessebre per Nadal, en què tothom col·laborava. També es feren tallers, exposicions, sortides culturals i lúdiques, xerrades, celebracions, berenars, sopars de Cap d’Any... Va saber donar un aire “jovenívol” a la Llar encara que tothom tingués una certa edat –la Montse sempre hi era present posant-hi les hores i l’esforç que calgués.

Gran lluitadora, va saber portar amb una enteresa admirable tant els seus problemes de visió com la malaltia d’en Josep.

El pas del temps no podrà esborrar mai la petjada que ens ha deixat. I, com que ningú no mor del tot mentre hi hagi algú que el recordi, la Montse estarà entre nosaltres, perquè la recordarem sempre.

(Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia