El lector escriu

La Jonquera: Las Vegas, de la prostitució i el tabac

A la Jonquera s’obriran deu estancs més, per a la venda de tabac bàsicament a turisme francès. És un “turisme de salut”, sí, però no per guanyar-ne sinó per perdre’n. Per una qüestió de preus, les cues per comprar tabac són constants. A l’època franquista els estancs s’adjudicaven als amics i a les vídues del Movimiento.

Fa anys eren els catalans els que anaven a Perpinyà, a veure cinema porno atrevit. Això, a les acaballes del règim, que mantenia una censura fèrria. La gent se n’anava a Perpinyà a veure pel·lícules destacades com El último tango en París. Ara hi ha una gran demanda aquí en el tema de la prostitució: el Paradise de la Jonquera, La Puerta Roja de Llers..., amb un ampli ventall d’oferta de sexe, per la prohibició existent a França.

Fem pena, amb això de liderar sectors com la prostitució i el tabac. És un lideratge molt desafortunat, ja que el tabac mata. Llegim que França mai ens ha donat suport en temes importants, aquí mirem a una altra banda, sobretot mirant la cartera, l’Estat inclòs.

Quin panorama deixarem als nostres fills? Pensava que els estats hi són per protegir els ciutadans.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia