El lector escriu

Tothom recull el que sembra!

Vaig veure l’Arrimadas al telenotícies de TV3 (tan catalana, ella) amb to suau, que sembla que, ben dit, no fa tant de mal sentir-ho. Això sí, repetint el mateix de sempre, vomitant contra Catalunya, els catalans i tot el que, per ella, fa tuf de català.

No la volen fer fora, els del seu partit? Aquesta senyora, per dir-ho d’alguna manera, es pensa que canviant la pell com les serps, que ho fan per poder créixer, per curar ferides i per alliberar-se de paràsits externs, canviarà la seva imatge, i no deu haver entès que la serp continua sent la mateixa.

L’estel que il·lumina els anticatalanistes ha insistit que urgeix reiniciar Cs perquè és absolutament necessari per actualitzar les banderes, renovar les idees i estar més enganxats al carrer. No s’ha assabentat que per a ella només hi ha una bandera, que les seves idees seguiran sent sempre les mateixes per més que canviï la pell i que al carrer ja no hi hagi llaços grocs per treure.

A què jugarà ara la que es creu diva?

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia