El lector escriu

És indignant!

Local Bencha, situat al carrer de l’Argenteria, Girona. Vaig demanar un bubble tea verd amb una amiga; després de pagar 5 euros per aquest producte, vam anar a una altra botiga propera perquè la meva amiga comprés un batut. En beure el te em va semblar que tenia un gust amarg, al qual no vaig donar gaire importància. Després d’uns cinc minuts em vaig començar a sentir molt marejada i amb ganes de vomitar i a l’instant em vaig desmaiar enmig del carrer. En recuperar la consciència, vaig llençar el producte i no vaig pensar a reclamar fins que em va tornar a passar el mateix i un bar em va ajudar a sentir-me millor (després de vomitar).

A l’hora de reclamar, les treballadores van començar a parlar en xinès, cosa que em sembla una gran falta de respecte! No van acceptar que el producte estava en mal estat o caducat i, a més, van posar d’excusa que potser tinc alguna al·lèrgia (no en tinc cap); a més, van tenir la cara de dir “per avui et tornem els diners”, com si fos culpa meva que el producte estigués en mal estat. Indignada, vaig sortir del local. Això és denunciable!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia