El lector escriu

El boig de la ciutat

El 2016 vaig patir un brot d’esquizofrènia al nucli antic de Girona que em va portar a despullar-me completament, a llençar les meves pertinences i a tornar-me a vestir amb roba del contenidor. Vaig descobrir que hi ha una diferència substancial d’anar vestit correctament i amb diners a la butxaca a ser un pobre del carrer, el tracte de la gent no és el mateix. Em va sorprendre sobretot que anant despullat a les dotze del migdia al costat de la catedral fent coses estranyes ningú no truqués a l’ambulància.

Quan tens un brot fas coses que no faries mai, com marxar sense pagar d’un local o escridassar la gent d’un pis pensant-te que et pertany. Demano perdó pels greuges que vaig poder cometre i només vull dir que al final vaig poder tornar a casa i des d’aleshores no he tingut cap episodi semblant.

Es pot tenir una vida normal malgrat la malaltia mental si tens una vida ordenada i ocupada i et prens religiosament la medicació. No s’ha de perdre l’esperança i malgrat els brots hem de continuar endavant.

Arenys de Munt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia