El lector escriu

Carta al molt honorable conseller Joaquim Nadal

He sentit a les notícies del 3/24, en una entrevista a vostè, que deia: “En el recorregut del procés des del 2017 fins ara hi ha hagut més retrocessos que no avanços.” Certament, té tota la raó en el que diu; no obstant, no hi diu que hi hem après molt. En aquest sentit hem après que vivim en una monarquia corrupta que no pot ser jutjada, hem après que vivim en un estat on el poder judicial dessota la toga hi amaga les seves idees franquistes, vivim en un estat on les forces d’ordre públic són les de l’“a por ellos”, vivim en un estat on el nostre Parlament no pot parlar i votar segons quins temes, vivim en un estat on el nostre dèficit fiscal es repeteix any rere any i amb un tercer sector més necessitat que mai. Malauradament vostès, que porten tants anys “políticament correctes”, no ho han sabut millorar. Podríem afegir i continuar la llista.

Per acabar, molta gent creiem en la força del poble, pacífica i democràtica. Si no fos així, l’1 d’octubre no hauria estat possible, i no cal dir que més de dos milions de persones vàrem votar per dir prou a aquesta dependència. Som un poble que ens hem guanyat el nostre dret a decidir, com també Martin Luther King, conjuntament amb el poble, va guanyar els drets socials de la gent de color.

Amer (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia