El lector escriu

Menjar per al teu gos

Què voleu que us digui: m’ha semblat d’una indecència més absoluta. Avui a TV3 he vist un anunci indignant. Anunciaven menjar per a gossos sense cap vergonya. Als plats feien la seva aparició uns magnífics talls de pollastre, verdures, i d’altres menjars.

Tot per “al teu gos”. Perquè el teu gos tingui el millor àpat, i estigui ben valent i ben fort. Quina vergonya! Més tard, també a TV3, al Telenotícies, ensenyaren les misèries d’una Barcelona plena de gent que dorm a terra, que es punxa al mig del Raval, i que no pot arribar a final de mes. I entrevistaren gent del “tercer sector”, i de Càritas, i els pobres de Santa Anna i de Sant Just i Pastor. I aquells que passaren la nit davant de la Biblioteca de Catalunya, amb una manta a sobre, plens de caixes de cartró. I també farem aquell gran recapte pels volts de Nadal per treure’ns de sobre totes les culpes, i fer veure que som els millors. Però mentrestant, ai las, el nostre gos es menjarà les cuixes de pollastre, i tindrà el tracte que diuen que es mereix. I s’obriran clíniques veterinàries arreu, i cada parella tindrà dos gossos, i tots els supermercats tindran la seva necessària secció de menjar animal.

Aquell anunci m’ha fet vergonya, què hi voleu fer…!

Cardedeu (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia