El lector escriu

L’aberrant sorteig d’una prostituta

A l’edició d’El Punt del 30 de desembre, vaig llegir la notícia que membres de l’exèrcit integrats a la caserna del Bruc, amb el pretext de commemorar la seva patrona, la Puríssima, i recaptar fons per celebrar-ho dignament, havien rifat una prostituta. El cas ha generat un fort rebuig a tot l’Estat per la manca total de respecte envers la persona i la festivitat que volien celebrar els autors del fet.

Cal saber que la majoria d’aquestes prostitutes han arribat a l’Estat espanyol, fugint de la pobresa o repressió del seu país, per trobar una sortida a la seva misèria. Moltes d’elles acaben en puticlubs, sòrdids bordells o –el que és pitjor– oferint els seus serveis amatoris a les carreteres. Per això considero que, des del punt de vista humà, són dignes de respecte i no de vexacions i, per això mateix, el fet mereix una condemna unànime, encara més per tractar-se de membres d’una institució que el poble manté amb els seus impostos.

Malauradament, com altres actes denigrants que tenen lloc al país, és probable que també aquest cas es cobreixi amb un tupido velo.

Entesos?

Palafrugell (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia