El lector escriu

Comentaris

Bon dia, Sr. J. Trillas:

Respecte al vostre escrit sobre la Urbanització de Bellafosca SL del dia 29 de desembre, voldria posar a la vostra consideració les concrecions següents:

a) Són 43 apartaments de tres plantes i garatge subterrani amb ascensor, distribuïts en tres blocs, els quals substitueixen la primera versió on hi havia dos blocs amb 42 apartaments... i un àtic vip. El canvi es donà després de la intervenció de la Generalitat. Per tant el derruït hotel es multiplica per tres!

b) Les organitzacions ecologistes han concretat les seves demandes, judicialment encausades, mitjançant la Plataforma Salvem la Pineda d’en Gori de SOS Costa Brava cursant un contenciós administratiu en contra de l’Ajuntament de Palamós. c) El fet que hi hagués un càmping fa que l’oposició a aquest monstruós projecte no vingui només de veïns de Palamós sinó que tingui un ampli ressò en un àmbit com a mínim comarcal. La protesta és, doncs, també de moltes famílies que havien gaudit del malaurat càmping La Fosca i òbviament d’organitzacions ecologistes empordaneses.

d) En el recurs de reposició a l’Ajuntament, previ al contenciós, es van entregar 1.000 signatures de suport a alternatives sostenibles (per conservar els 400 pins que hi havia). Cal manifestar que l’Ajuntament s’ha sotmès als interessos dels especuladors, fent cas omís de qualsevol proposta.

e) Han assajat, sense èxit, inclús de confiscar camins privats dels veïns. Tanmateix llevaren sense permís les tanques de separació amb l’esmentat camí privat per tal de facilitar les obres d’urbanització i no les han reposat ara de nou quan ja s’ha acabat aquesta fase d’urbanització encara incompleta.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia