El lector escriu

Tel-Aviv, ciutat oberta

He quedat garratibat per la notícia de la suspensió del pacte d’agermanament de la ciutat de Barcelona amb la ciutat de Tel-Aviv. Tel-Aviv és una ciutat oberta, multicultural, que respecta les parelles transsexuals, governada per un alcalde del Partit Laborista, Ron Huldai, amb polítiques progressistes. No entenc com l’alcaldessa Colau ha pres aquesta decisió sense explicar els veritables motius. Israel és un país amb moltes cultures i moltes sensibilitats ben diferents, i cal conèixer i entendre aquest país tan complex amb uns problemes enquistats que no es resolen, principalment el de Palestina.

S’ha de tenir en compte que l’Ajuntament de Barcelona té pactes amb moltes altres ciutats que formen part d’uns estats que sovint no respecten els drets humans més fonamentals. Espero que els regidors de l’Ajuntament de Barcelona reflexionin, torni a imperar el seny i refacin el pacte amb Tel-Aviv, i sàpiguen distingir el que és el govern d’una ciutat com Tel-Aviv, respecte del govern d’un estat que defensa polítiques d’extrema dreta atemptant contra drets fonamentals.

Premià de Mar (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia