El lector escriu

Sense energia

Pandèmia, crisi de subministraments, falta de xips, inflació, guerra, sequera, canvi climàtic, crisi energètica... Les notícies són cada dia més preocupants; sembla que hem entrat en una espiral de decadència i misèria. Les matèries primeres que proporcionen el 89% de tota l’energia primària consumida arreu del món estan ja al màxim de producció energètica conjunta, i només és probable esperar que l’energia que ens donen vagi disminuint a partir d’ara. Per acabar-ho d’adobar, Europa afronta la pitjor sequera en cinc-cents anys i molts rius europeus estan en cabals mínims (Antonio Turiel en la seua obra Sense energia).

“La lectura de Sense energia, del doctor Antonio Turiel, només es pot definir com a «imprescindible». Perquè precisament en el decreixement és on hi ha la possible solució” (Santiago Niño-Becerra).

“Un manual excel·lent per obrir els ulls davant el dilema energètic del nostre temps” (Eduardo Sáenz de Cabezón).

Segons l’FMI, un terç de l’economia mundial estarà en recessió el 2023, pel fet que els EUA, la Xina i la Unió Europea s’estan desaccelerant alhora.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia