El lector escriu

Canis i la seva ‘professional’

El dia 4/12/2023 vam anar a Canis derivats per la clínica Animalia de Girona amb caràcter d’urgència per fer unes proves d’imatge al meu conill porquí per veure la causa de la distensió gàstrica severa que tenia (gasos a l’estómac que si no es tracten correctament i ràpidament li poden produir la mort). La veterinària d’exòtics de Canis el va examinar i va dir que no feia falta fer cap prova, li va canviar la medicació i ens va donar hora deu dies després per fer les proves (això que hi vam anar d’urgències) i el va enviar cap a casa. Tres dies després li vaig dir que no menjava bé ni bevia aigua. No hi va donar importància i no va dir d’avançar les proves. El dia 8/12/2023 al matí la vaig portar d’urgències a Canis i es va morir pel camí. La negligència veterinària i un mal diagnòstic d’aquesta veterinària va causar la mort de l’Umi, el meu conill porquí.

Vaig posar una denúncia a aquesta veterinària al Col·legi de Veterinaris de Girona i a Canis. Em va enviar un missatge Canis per dir que parlés amb ells i resoldre tots els aspectes necessaris sobre aquesta denúncia. Hi vaig parlar i em van dir que eren els millors en tot i per tot i que d’informes d’altres veterinaris els n’arriben molts, però ells sempre es regeixen pel seu criteri i que la seva veterinària d’exòtics és una bona professional. Jo en tinc els meus dubtes, gràcies a ella el meu conill porquí es va morir. Només desitjo que aquesta denúncia serveixi per altres persones a l’hora de portar un animalet exòtic a Canis. Gràcies.

Llagostera (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia