Opinió

sessió

pública

Groc canari sobre fons negre

Conscients que és en el món de l'ensenyament on els ecosocialistes mantenen els palaus d'hivern, els nois i noies d'Iniciativa mantingueren la protesta corporativa associada als dimarts grocs, vestint camisetes canari amb el lema “SOS ensenyament públic”. Era una sessió adient, ja que s'hi aprovava el pressupost, amb retallades substancials, resultant del moment extremadament dur de l'economia. Mal moment per al groc canari, quan la societat del benestar ha tocat fons i el futur és tan negre que els consistoris estan condemnats a administrar la misèria.

Els canaris quedaren diluïts en el debat del pressupost, en què es repetiren argumentacions però amb un to més dur, a la qual cosa contribuí el crispat discurs de Carme Martínez (ICV), al qual s'apuntaren soterrades desqualificacions procedents d'un i altre cantó de la sala. Des del públic, Amaya (CUP) i López Cayuela (PSU) feren intervencions reivindicatives, mentre un franctirador feia apologia de la dedicació total i gratuïta a la política.

Els càrrecs eventuals, de confiança política, o no, acabaren monopolitzant el debat, sense que ningú respongués a Chalmeta (ERC) sobre quants assessors tenia en nòmina cada partit.

L'alcalde Serra (PSC) se sincerà i explicà que tenia un sou per sota del de molts alcaldes i un 15% inferior al de la seva antecessora. Al final, una intervenció pública suggerí als polítics que passegessin el gos a les vuit del matí per comprovar el compliment de les ordenances i una paraula dels veïns de Coll i Pujol originà la reprovació de Sagués (ICV) a Falcó (CiU), seguida de la qualificació de caballo del malo, de Jurado (PP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.