Articles

Ull de peix

El màrtir d'Armani

Cotino ha dit que el sacrifici de Camps és semblant al de Galileu. Error

Error: Camps dimiteix i ho fa no pels valencians, ni tan sols per amor a la veritat o a la justícia: ho fa per Mariano Rajoy. Aquest home necessita (necessitava) un assessor d'imatge: els jerarques sempre se sacrifiquen pel seu poble, no falla mai. Per això el seu partit s'ha apressat a elevar-lo a la categoria de sant. L'exemple més insigne és el de Juan Cotino, president de les Corts Valencianes i membre de l'Opus Dei, que ha dit que el sacrifici de Camps és semblant al de Galileu. Error: Galileu va acotar el cap perquè no el cremessin; lectures, peperos, que us falten lectures. Però Cotino, home, què passaria si la justícia, seguint el seu curs, demostrés que hi ha corrupció i sant Galileu el Curita quedés amb el dallonses a l'aire (tal com han quedat els seus col·laboradors, que es van declarar culpables abans de saber l'insigne sacrifici del seu cap, empassant-se tots els gripaus de l'Albufera)? Cal visió de futur, perquè l'home de confiança que el substitueix, al cap de dues hores de ser nomenat, ja contradeia el màrtir d'Armani, i deia que TV3 sí.

Crec que l'Església necessita un nou aggiornamento. La reproducció humana la té clavada en la memòria uterina i així es perden clients. Ara bé, el màxim a què ha arribat l'Església és a Alcalá de Henares: en la pàgina web d'aquest bisbat apareix una guia per curar l'homosexualitat (sic), amb evangèliques paraules de consol, com ara que cal tenir esperança, que aquesta malaltia (!) es pot curar. L'exemple que hi posen és una mica estrambòtic, per allò de la manca de lectures: diu que Don Pelayo va morir martiritzat abans de cedir als impulsos amorosos d'un califa que se'n va enamorar; error, senyor Juan Antonio Reig Pla: el califa no es va curar; llegeixi, il·lustríssima, llegeixi. Diu que l'homosexualitat és una perversió. No diu ni un mot sobre la pederàstia, una forma d'homosexualitat que sí que és perversa, i molt, perquè no és una elecció lliure sinó un abús de nens indefensos. Em queda un dubte: un senyor que es diu Reig i Pla no deu pas ser empordanès? Per què no ha buscat màrtirs catalans homosexuals? Que n'hi ha, mossèn, que n'hi ha. A l'Empordà, per sort, tenim de tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.