Opinió

LA GALERIA

Salt, un altre cop

Només haurien perdut vots si s'hagués sabut que tenien una persona negra o homosexual com a parella. Què trist, tot plegat!

De Lloret de Mar hi ha gent que només en parla quan les notícies són negatives, cosa que passa de tant en tant perquè hi ha temes que es produeixen arreu però que és més fàcil que passin quan la població augmenta de manera desmesurada i quan alguns dels visitants que la fan augmentar arriben amb ganes de divertir-se d'una determinada manera que no té res a veure amb el que vol la majoria dels estiuejants. Llavors, quan hi ha un tema delictiu, tothom s'hi atreveix, amb Lloret. Doncs amb Salt passa el mateix. Han sortit experts en Salt que pontifiquen sobre qualsevol cosa que passa al poble. I és cert que en els últims temps n'han passat, però sembla que per a alguns només cal parlar de les dolentes, que n'hi ha. És clar que cal reconèixer que alguna de les coses que han fet de Salt notícia, són sucoses.

Era evident que si la gent de Plataforma per Catalunya tenia alguna possibilitat de treure regidors en algun poble, Salt tenia tots els números. I així va ser. Tres regidors, poca broma. Hi ha qui defensa que si els mitjans els haguéssim donat veu durant la campanya, haurien mostrat la seva autèntica cara i haurien tingut més difícil treure representació. En discrepo. Ja em sap greu reconèixer-ho però la gent que els va votar, ho hauria fet de totes les maneres, mostressin o no la seva autèntica cara. No ens enganyem, si se'ls hagués donat veu, haurien tingut els mateixos vots. Potser el que volen dir és que algú no els hauria votat si s'hagués sabut que una candidata tenia una persona negra com a parella. O que un altre reconeix la seva homosexualitat i a més té un company estranger. Què trist. Llavors potser sí que haurien perdut algun vot... Així és aquest partit que ara descobreixen els que han estat unes setmanes representants seus com a regidors. Grotesc.

Ara ve la segona part: Culpar l'alcalde Torramadé d'haver-ho organitzat tot. Surrealista. Que li pugui anar bé que dos regidors de PxC vagin al grup mixt és possible, però atribuir-li la jugada i acusar-lo d'aprofitar vots racistes, no té sentit. Si aquests vots no valen, per al govern, tampoc valen per a l'oposició. Torramadé té dret a governar. Salt té molts problemes. Facin el favor de posar-se d'acord en allò bàsic. Si no, PxC o qualsevol altre grup similar tornarà a aconseguir un nombre vots que fan enrogir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.