L'apunt

L'APUNT

L'arròs oblidat a la nevera

Les famílies són responsables del 58% de les més de 260.000 tones de menjar que es llencen cada any a Catalunya. Sembla mentida que aquell formatge que se'ns ha florit a la nevera o que aquella ració d'arròs oblidada que va sobrar i que ningú no vol (perquè menjar el mateix dos dies seguits no ve de gens de gust) acabi sumant tants i tants milers de quilos. Com tantes coses a la nostra vida, el menjar s'ha convertit en un bé que podem usar i llençar. Gairebé sense remordiments. Per a moltes persones, els aliments han perdut el valor que tenen més enllà del preu que costen. Segurament hi té molt a veure que ens hem allunyat del procés de producció o que ens fa mandra i no sabem reaprofitar el menjar. És hora de recordar les àvies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia