Editorial

El MWC, oportunitat única

Barcelona i de retruc Catalunya es converteixen des d'avui i durant quatre dies, gràcies al Congrés Mundial del Mòbil (MWC), en l'aparador mundial de la tecnologia que més ha revolucionat la nostra societat en els darrers anys. Fa deu anys que a la ciutat s'hi celebra el certamen i així serà fins a l'any 2023, una prova del pes que té Barcelona, no només pel seu atractiu turístic i com a ciutat de congressos, sinó també i principalment com a pol de referència de les noves tecnologies en l'àmbit mundial. El MWC genera tot un ampli ventall d'oportunitats tant per al món de la indústria com de la recerca, i és aquí on les empreses catalanes que prenen part en la mostra tenen una ocasió immillorable per presentar al món els seus projectes innovadors i fer-hi negoci.

L'edició d'aquest any, malauradament, estarà sens dubte enterbolida per la vaga convocada pels treballadors del metro, que, si bé tenen tot el dret de reclamar d'aquesta manera les seves reivindicacions laborals, dificultaran greument no només la mobilitat de milers de persones que s'han desplaçat a la ciutat amb motiu del congrés sinó també, i sobretot, la dels milers d'usuaris habituals del servei. La implicació directa de l'alcaldessa Ada Colau, així com la dels màxims responsables de TMB i Treball, no han estat suficients per desencallar la situació i trobar punts d'entesa que aturin una protesta que pot tenir greus efectes no tant en la imatge de la ciutat sinó en la seva economia i en els seus habitants. En espera que el conflicte es resolgui, s'ha d'aprofitar, com s'ha fet fins ara, l'oportunitat d'or que representa el congrés per mostrar l'empenta tecnològica del nostre país, que no para de créixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia