Opinió

opinió

El pa de cada dia, complint la normativa

Elaborar pa i brioixeria és una activitat que forma part de la nostra cultura. El pa és un ingredient habitual a totes les llars i des de temps molt antics és un aliment bàsic de la nostra dieta mediterrània. I per nosaltres el pa és molt més, és la nostra activitat empresarial. Al Forn Sant Antoni, com en qualsevol altre forn de pa, oferim un producte quotidià. La barra de pa, els panets, els croissants, la brioixeria... Productes que hem d'elaborar cada nit per poder oferir cada matí. I això no és cap novetat, sempre s'ha fet així, als pobles i a les ciutats. Els obradors dels forns de pa conviuen amb la resta de veïns i activitats d'un municipi i així ho hem fet i volem seguir fent nosaltres.

Després de les queixes públiques d'alguns veïns amb relació a la nostra activitat, volem deixar escrita la nostra voluntat expressa i sincera de millorar la convivència. Complim la normativa tal com està reglamentat i així ho constaten des de l'Ajuntament de Girona. En tot moment ens hem predisposat a fer els canvis oportuns i necessaris, requerits pel consistori, per eliminar les molèsties que hàgim pogut ocasionar als veïns.

Com tothom es pot imaginar, en qualsevol obrador de qualsevol forn de pa hi ha màquines que funcionen, operaris que elaboren el pa i repartidors que han de carregar i descarregar. I és evident que aquesta activitat s'ha de realitzar complint la normativa, tal com fem al Forn Sant Antoni. Per minimitzar les molèsties que pot generar la nostra activitat als veïns, ens hem ajustat a tots els requeriments que ens ha fet l'Ajuntament de Girona. S'ha constatat amb diversos controls que complim la normativa en l'emissió de soroll i en les hores de càrrega i descàrrega. I per no perjudicar la convivència hem traslladat a altres forns el 80% de la nostra producció.

És per això que ens sorprèn que, complint la normativa de manera demostrable i públicament constatada per l'Ajuntament de Girona amb declaracions als mitjans de comunicació, el Defensor de la Ciutadania insisteixi a requerir al consistori que prengui mesures contra la nostra activitat. Lamentem les possibles molèsties als veïns i treballem cada dia i cada nit ajustats al reglament que regula la nostra activitat per poder mantenir la nostra empresa sense perjudicar ningú. Res més lluny de la nostra voluntat.

Al Forn Sant Antoni seguim fent pa i seguim fent tot allò que estigui a les nostres mans perquè els nostres veïns puguin descansar i vinguin cada matí a comprar la seva barra de pa acabada d'elaborar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia